Läxan

12 december, 2012 av

Idag har vi gjort vår läxa. Jag lade spår till båda de röd-vita i Bruces skog, på eftermiddagen. Medan spåren fick ligga gick vi till hägnet där jag tänkte att Dooley skulle få springa av sig. Där träffade vi två trevliga Ridgeback-tikar (mor o dotter), så visst fick han springa.

För Dooleys del blev det hans första spår utan synlig retning o första gången det låg en apport i  hans spår. Hans spår låg i 55 minuter innan han fick gå det.
Petra ville ju ha lite mer drag i linan o idag var det verkligen draaaag! Pinnen markerade han i all hast o spårslutet lika så. Gotterna jag lagt i slutet brydde han sig inte om ett dugg. Det var ju spåra han ville! Han jobbade hela vägen tillbaka till bilen o väl där tog det en stund innan han varvade ner. Han verkligen ÄLSKAR spår.

Speedy är numera betydligt mer sansad. Spårade bra även han o han plockade två av tre pinnar samt slutet. Han åt med glädje gotterna i snusburken.

Lekkompisar;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.