Nyår

31 december, 2012 av

Så har hela 2012 passerat (så när som på några timmar). Mycket har som vanligt hänt, både positivt o negativt.

Just idag har vi varit vid Mölledammarna och lagt spår till våra röd-vita. Det är något de både vill och kan. Speedy är av naturliga skäl den säkraste i spåret, men även Dooley har oftast full koll på vart spåret går.
Dooley fick även springa lös en del av tiden då vi promenerade i skogen o vi väntade på att spåren skulle ligga till sig. Han skötte sig ganska bra, så det känns som det kan finnas hopp även för honom. 😉

Jag glömde be husse ta kort när  Speedy spårade, men i vilket fall var det väldigt dåliga ljusförhållande. Du får hålla tillgodo med detta som är tagit just när Dooley funnit spårslutet (lika med lång pinne);

Nu återstår bara att önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.