Panik, vaccination o allmän träning

18 mars, 2024 av

Kl 14:00 släpptes turordningsbaserade platser på en tävling i TSM 2. Då Dooley hade vaccinationstid 14:20, planerade jag för att sitta på klinikens parkering strax innan kl 14. Tio minuter före, parkerade jag, kopplade upp mobilen o insåg att bl a Safari inte fungerade! Vissa appar fick heller ingen respons.
In på DinVet för att be om adress o lösenord till deras gästnätverk. Puh, 5 minuter kvar. Kl 14:00 sitter jag redo o klickar (utan att läsa) i de båda rutorna som dyker upp o vips har jag anmält till tävling med förtursbiljett – Den biljett jag skulle ha till en annan tävling, där en plats är mer åtråvärd. Suck! Jäkla hets!
Ja, ja, nu lärde jag mig en läxa, den hårda vägen o kommer inte göra om misstaget igen.
Tur jag snart har möjlighet att vara funktionär igen!

Vaccinationen inkl liten hälsokoll gick finfint. Dooley vägde in på 18,8 kg.
Mest nöjd är jag över att veterinären fortsatt inte tycker Dooley är i behov av tandläkarbesök.

Nu är alla rutorna i reg beviset fulla, så det blir EU-passet som får gälla framåt.

På kvällen var det allmänträning på brukshundklubben som gällde. Vi fick bl a träna på IPO-R moment.

Ett svar till “Panik, vaccination o allmän träning”

  1. Sandra skriver:

    aaaah jäklar vilken otur. Men du får säkert en ny snart igen :). Då väger Doris något gram mer än Dooley… Kurvigt kvinns haha.

    Gött med finfina tänder 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.